2020-04-16

Tyvärr kommer även resterande föreställningar på turnén ställas in. Ni som köpt biljetter kommer bli kontaktade av respektive biljettkontor gällande återköp.

Ta hand om er!


2020-03-23

Idag har vi tyvärr fått ta det tråkiga beslutet om att ställa in följande föreställningar – Borlänge, Ludvika, Kristinehamn, Karlskoga, Karlstad och Skövde.

Ni som köpt biljetter kommer bli kontaktade av respektive biljettkontor gällande återköp.

Vi vill förstås spela så mycket teater för er som möjligt och bidra med glädje. Men som det ser ut i vårt samhälle nu så vill vi inte riskera att ni i publiken, Pettson, Findus, Gustavsson eller räven blir smittade.

Vi återkommer med besked om övriga föreställningar längre fram i vår.

Ta hand om er där ute!


Information kring Corona

Vi som arrangerar föreställningen ”Rävjakten” har självklart tagit del av beslutet som tagits att sammankomster med över 500 deltagare inte får äga rum, av hänsyn till risken för att sprida Corona-viruset.

Det är framför allt vid större idrottsevenemang och konserter där publiken kommer från ”hela landet” som man befarar en ökad risk för spridning.

Detta är inget stort problem för “Pettson & Findus”, eftersom antalet publik på alla spelställen är under 500, och i de allra flesta fall långt under 500. Dessutom kommer vår publik nästan alltid, från orten vi spelar på.

Tillsammans gör vi det vi kan för att minimera risken för spridning –
Vi tvättar händerna, vi vinkar åt varandra istället för att handhälsa eller kramas!

Vi lyssnar till och följer såklart myndigheternas rekommendationer i detta, och vi räknar med att kunna genomföra turnén enligt plan.

Bästa hälsningar
Pettson & Findus